48 responded to this post

mygif
 atom said on March 8th, 2007

works just fine in Newsfire 1.4

mygif
 Murray said on March 8th, 2007

Well im using Google Reader and not having any problems?

mygif
 Mikkel Erlandsen said on March 8th, 2007

No problem showing images in NetNewsWire Lite for OSX…

mygif
 Marc Edwards said on March 8th, 2007

No issues at all here!

OS X 10.4.8 and NewsFire 1.4.

Cheers,
Marc.

mygif
 Tom said on March 8th, 2007

Everything works just fine here, using Netvibes.com

mygif
 Ed said on March 8th, 2007

The images work fine in my Netnewswire on mac…

mygif
 Jen said on March 8th, 2007

I use Bloglines, and I haven’t been seeing images on alot of posts recently. I have just been clicking through more often. I love being able to see the full content in the feed, but it’s not critical for me. Oh, and since I am a lurker, I will say I really enjoy the things you post here – very interesting!

mygif
 bloom said on March 8th, 2007

NetNewsWire Lite 2.0 on OS 10.4 – no problems here.

mygif
 tiki said on March 8th, 2007

Bloglines – I get the first 1 or 2 images, and then the rest never load.

mygif
 netrunner said on March 8th, 2007

Bloglines, Firefox 2.0.0.2. I had some issues the last few days but this entry displayed the image correctly. Cheers.

mygif
 Guilherme Zuhlke O'Connor said on March 8th, 2007

I have no problems seeing it in google reader

mygif
 GDBar said on March 8th, 2007

No problems on Safari 2.0.4 on Mac OS 10.4.8. Cheers.

mygif
 rowi said on March 8th, 2007

No problem with the image within the feed but I get an internal server error from your site if I click on an image

mygif
 rolf said on March 8th, 2007

Works like a charm on Safari RSS version 2.0.4 on OSX

mygif
 Lucas said on March 8th, 2007

Safari works fine for me.

mygif
 Jerome Dahdah said on March 8th, 2007

Works perfectly in Netvibes and the Sage extension for Firefox.

mygif
 Jerome Dahdah said on March 8th, 2007

How many of you are using ad blockers? If you are using a browser-based feed reader, that may be the culprit.

mygif
 Julian said on March 8th, 2007

netvibes.com

mygif
 Lonnie said on March 8th, 2007

I use Safari as my RSS reader and have no problems here.

mygif
 Eddie said on March 8th, 2007

Netnewswire on my mac. Works great.

mygif
 anton said on March 8th, 2007

os x 10.4.7. ; firefox 2.0 ; sage
no problems at all,

mygif
 Ricardo Seiji said on March 8th, 2007

Using Netvibes to read your feed and I’m having problems in the image links to the larger version. It seems to be some space in the script that crate the rss. The url looks like this:

http://www.frederiksamuel.com/%20http://www.frederiksamuel.com/blog/SINGLE_AD_PAGE.php?ad=prime_fitness.jpg

[]s

mygif
 truitt said on March 8th, 2007

safari works fine for me. v2.0.4

mygif
 SteveDurnin said on March 8th, 2007

I don’t like this icon – more suitable for wireless.

mygif
 -luk- said on March 8th, 2007

Everything works fine with FeedReader3…

mygif
 Phil said on March 8th, 2007

Sage Plugin 1.3.10 in Firefox 2.0.0.2 works fine!!

mygif
 J said on March 8th, 2007

Vienna for mac osx does not load images. :-/

mygif
 Shay said on March 8th, 2007

No problems on Google Reader or Google Homepage.

mygif
 Liam said on March 8th, 2007

I just use a firefox extension called Sage and it works fine.

However, I use a lightbox gresemonkey script and because you now use a query string for the images and not directly link to them, I can’t view them in a lightbox the way I noramlly do. I wish you would go back to directly linking to them instead.

mygif
 taqumi said on March 8th, 2007

here comes a minority reader: feedpath

I haven’t been able to see images on your feeds either.
I remember I could see them alright before you changed your feed to feedburner (or site renewal or smth).

Anyway, keep up those interesting posts!
Thanks.
:D

mygif
 Si Jobling said on March 8th, 2007

I’ve been using Bloglines and noticed this for a while now.

Looking at the code, I think its because there is a “space” at the start of the IMG SRC url. That might have something to do with it.

mygif
 Neil said on March 8th, 2007

Im on bloglines with firefox in OSX and im missing the images (except for the one on this post??/)

mygif
 Jared said on March 8th, 2007

Images don’t show in Vienna 2.0.4 on OSX 10.4.8. I do sometimes see images (like on this post), but not usually. Not sure what makes the difference.

mygif
 Scott Perry said on March 8th, 2007

netnewswire, no problems

mygif
 Travis said on March 8th, 2007

I use FeedDemon 2.0.0.24 and everything is a-ok.

mygif
 Fatih Arslan said on March 8th, 2007

Google Reader here, and no problem.

mygif
 Herman said on March 8th, 2007

no problems viewing in Google Reader with most recent Firefox install.

mygif
 David said on March 8th, 2007

Firefox 2.0.0.2, OS X 10.4.7, Google Reader.
works fine!

mygif
 Danilo said on March 8th, 2007

I use Google Reader and everything is ok.

mygif
 fav said on March 8th, 2007

works just fine in aKregator 1.2.6 (on gentoo linux)

mygif
 Harmony said on March 8th, 2007

I’m using Thunderbird and the images work fine for me. Thank you for the great blog by the way, I really enjoy your posts :) !!

mygif
 Xnews said on March 9th, 2007
mygif
 mik said on March 9th, 2007

Netnewswire 2.1.1 has no problem
cheers

mygif
 Juju said on March 10th, 2007

it works well with Netvibes.com

mygif
 matze said on March 10th, 2007

I’m using Firefox2 with sage plug-in and it works just fine….

mygif
 Sergio Monge said on March 11th, 2007

No problem with Thunderbird 1.5.10..

mygif
 Chris Gibbons said on March 12th, 2007

Hi, Intermittant issues with Outlook 2007 running on XP

Some images dispaly ok, but lastest lot haven’t been showing up…

Leave A Reply

Go Back To Home |

 Name (*required)

 Email Address (*private)

 Website (*optional)

Please Note: Comment Moderation Maybe Active So There is No Need To Resubmit Your Comments